BOLU ABANT

bolu abant

Her mevsimin kendine göre güzelliği olduğundan Abant 4 mevsim ziyaret edilebilecek ve her bir mevsimin tadının farklı olduğu seyahat rotasıdır. Yaz ve ilkbahar aylarında yemyeşil bir doğanın içerisinde temiz havanın keyfine varıp bol bol doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. 

Abant ziyaretlerinin oldukça popüler olduğu mevsim olan sonbaharda ise özellikle Kasım ayı ziyaretçi akınına uğruyor. Ağaçların turuncu ve sarı tonlarında olduğu müthiş doğanın karşısında göl etrafını gezerken tatilin hiç bitmemesini diliyorsunuz. Gündüz hava sıcaklığı ortalamayı seyretse de Kasım ayında geceler eksi derecelere düşüp oldukça soğuk olabiliyor. Seyahatinizi planlarken mutlaka hava durumunu kontrol etmek gerekmektedir.

Table of Contents

Abant Gölü

Abant’ın bir diğer gözde mevsimi olan kış ise kar göremeyen şehirliler için harika bir kar manzaralı, şömine başı tatili olmaktadır. Abant gölünün donmasıyla oluşan manzara gözleri bayram ettiriyor. Çam ağaçlarının arasında birikmiş kar manzaraları romantik hafta sonu kaçamağının kapısını aralıyor. Abant’ta kış tatili düşünülüyorsa yol durumu mutlaka kontrol edilmeli, Bolu tünelinin kapanıp kapanmadığı bilgisini resmi kurumlardan öğrenmelisiniz. Kış tatili için bavul hazırlarken dağ tatiline gidiyormuşçasına hazırlanmalı; kar montu, kar botu gibi eşyalarınızı mutlaka yanınıza almalısınız. Her mevsimin kendine göre güzelliği olduğundan Abant 4 mevsim ziyaret edilebilecek ve her bir mevsimin tadının farklı olduğu seyahat rotasıdır. Yaz ve ilkbahar aylarında yemyeşil bir doğanın içerisinde temiz havanın keyfine varıp bol bol doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. 

Abant ziyaretlerinin oldukça popüler olduğu mevsim olan sonbaharda ise özellikle Kasım ayı ziyaretçi akınına uğruyor. Ağaçların turuncu ve sarı tonlarında olduğu müthiş doğanın karşısında göl etrafını gezerken tatilin hiç bitmemesini diliyorsunuz. Gündüz hava sıcaklığı ortalamayı seyretse de Kasım ayında geceler eksi derecelere düşüp oldukça soğuk olabiliyor. Seyahatinizi planlarken mutlaka hava durumunu kontrol etmenizi tavsiye ederim.

GEZELİM :   ÇANAKKALE TURU

TUR PROGRAMI

  • 06:30 Okuldan Bolu Abant’a Hareket
  • 09:00 Bolu Dağı’nda Serpme Kahvaltı
  • 10:30 Abant Gölü’nde Serbest Zaman
  • 13:30 Öğle Yemeği
  • 14:30 Doğa Yürüyüşü ya da Kayak Aktivitesi
  • 18:00 Abant‘tan Ayrılış ve İstanbul’a Hareket
  • 19:30 Uygun Bir Tesiste Mola Zamanı
  • 20:00 İstanbul’a Varış

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir